Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Bijgebouw.be Online info & inspiratie voor je nieuwe bijgebouw,
tuinhuis, poolhouse, tuinkantoor, carport, garage,...
header image
Bijgebouw.be

6 originele carport voorbeelden

Heb je interesse in een carport en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wel, binnen het assortiment carports is er zoveel keuze op vlak materialen, vormen, kleuren, … dat je zeker een exemplaar vindt dat perfect past bij jouw woning en smaak. Wij geven je alvast een voorsmaakje van de mogelijke materialen aan de hand van deze 6 originele carport voorbeelden.

 

Carport in beton voor een moderne look

Het mooiste resultaat bekom je als je de stijl van jouw woning ook doortrekt naar jouw carport. Heb je een ultra modern en strak huis zoals in onderstaande voorbeelden, dan is een carport in beton zonder twijfel een goed idee. De minimalistische stijl van de woning én de carport creëren zo één strak geheel. Beton is bovendien heel sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

 

carport modern

 

carport beton

 

Houten carport voor een warme en natuurlijke look

Heb je het meer voor een warme en natuurlijke look, dan valt een houten carport waarschijnlijk bij jou in de smaak. Het grote voordeel van een carport in hout? Het past zowel bij moderne als klassiekere woningen. Onderstaand voorbeeld is duidelijk een voorbeeld van een houten carport in landelijke stijl.

Wil je graag advies over welk materiaal het best past bij jou situatie? Of ben je gewoon benieuwd naar een prijs op maat? Vraag vrijblijvend offertes aan bij erkende vakmannen via de offertepagina.

 

carport landelijke stijl

 

Weet dat je ook kan kiezen uit verschillende dakvormen voor jouw carport. Afhankelijk van jouw eigen smaak en het beschikbare budget kan je kiezen voor een carport met plat dak, zadeldak of zelfs een gebogen dak.

 

carports hout

 

Metalen carport voor een stijlvolle look

Metalen carports passen vooral bij moderne woningen. Dankzij de sterkte en het lichte gewicht van het materiaal zijn ze wel uitvoerbaar in verschillende vormen en constructies.

Bij en carport in metaal kan je als dakbedekking doorgaans kiezen uit acrylaat, polycarbonaat of metaal. Erg populair zijn de gebogen daken (zie onderstaande foto’s), meestal gemaakt uit polycarbonaat.

 

carport in aluminiun

 

metalen carport gebogen dak

 

Offertes voor een bijgebouw ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde vakman en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van jouw bijgebouw. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde vakmannen